Een chef -kok kookschool diploma halen

Het behalen van een chef -kok kookschooldiploma kan een geweldige manier zijn om een carrière in de culinaire kunsten te beginnen bekijk de beste foodprocessors. Het geeft je de kans om de best practices van de industrie te leren, en je kunt merken dat je je een weg naar boven kunt werken in de keuken.

Er zijn veel titels die worden gegeven aan mensen die in professionele keukens werken. Sommige van deze titels zijn specifieker dan andere, afhankelijk van de specifieke keuken waarin u werkt.

De American Culinary Federation (ACF) biedt een aantal titels voor chef -koks. Deze titels zijn gebaseerd op onderwijs, werkervaring en testen. Ze kunnen maanden tot jaren duren om te verdienen, afhankelijk van het niveau van de titel.

De ACF biedt ook referenties aan chef -koks die een culinaire graad hebben. De meeste chef -koks ontvangen hun formele training aan een catering college. Deze training omvat vaak praktische mogelijkheden in de keuken en kan enkele maanden duren.

In een restaurant heeft een chef -kok de leiding over alle keukenactiviteiten. Dit kan het plannen van menu’s, het koken van specialiteiten omvatten en alle benodigde benodigdheden bijhouden. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het handhaven van hoge normen voor netheid en sanitaire voorzieningen in de keuken. Ze geven vaak het goede voorbeeld en hebben veel input in het besluitvormingsproces van de keuken.

Hoewel een kok dezelfde kwalificaties kan hebben als chef -kok, hebben ze misschien minder te zeggen in de keuken. Een kok kan verantwoordelijk zijn voor het opnieuw verwarmen van vooraf gemaakt voedsel, volgens een maaltijdplan gecreëerd door iemand anders of het hakken van groenten.

Share